Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 aprilie 2012

Ce as face daca m-as transforma in barbat:)

Aplicatie pe kudica
Esti o persoana foarte curioasa, vesela si daca te-ai transforma in barbat pentru o zi ai fi extrem de fericita. Ti-ai analiza cu atentie fiecare particica a corpului si ti-ai convoca prietenele la o intalnire pe cinste. Te-ai fotografia in cele mai haioase ipostaze si te-ai imbraca incantata in haine barbatesti. Ai un simt al umorului foarte bine dozat si impreuna cu gasca ta de prieteni ai transforma aceasta zi intr-una de neuitat. Binetinteles, ti-ai dori sa iti satisfaci si o alta curiozitate. Ai incerca un sarut cu prietena ta cea mai buna.

Scrisoare catre cineva drag

Multi dintre cititorii acestui articol nu isi vor da sea ma despre ce e vorba,dar asta e


              Stiu ca nu fac lucruri prea bune si greselile curg rau dar te rog de acolo de sus invata-ma ce e bine.A trecut destul timp de cand ai plecat dar stiu si cred ca ai grija de mine asa cum am avut si eu  cat ai fost in viata.
               Nu vreau eu prea multe lucruri sa ma ajuti sa se implineasca,dar vreau sa ma calauzesti in tot ce fac si sa ii luminezi pe ai mei sa isi dea seama ca nu e bine ce fac .
              Las atat scris fiindca nu imi gasesc cuvintele sa iti scriu mai multe...Dar vreau sa stii ca dupa atata timp eu inca te iubesc....
                                                                                                

                                                                                                                          Laura 

Hahaha

Din punct de vedere vocal acest album îmi readuce în memorie anii 95-96, când Theatre of Tragedy făceau legea în zona gothic-metal. Vocalista Simone Simons constituie unul din punctele de atracție ale trupei, o vocalistă de excepție care, părerea mea, ar fi fost mult mai potrivită decâAnette pentru postul de vocalistă a celor de la Nightwish."  (Site-ul Garm24's Weblog intr-un articol despre albumul"The divine conspiracy" a trupei Epica )
Deci draga Anette ai cam fost prafuita....Dar parerea mea e ca tot Tarja isi are locul ca solista a Nightwish-ului.
  Anette Olzon    
Anette Olzon 2 wallpaper from Gothic Girls wallpapers




VS.

Tarja Turunen 



Simone Simons


Nu cred ca sunt cele mai reusite alegeri dar.....mde....sa va faceti o parere despre cele trei

vineri, 6 aprilie 2012

Stare de rahat

Azi am avut o stare de rahat....Motivul...mi-am adus aminte de bunica mea, trecuta la nefiinta.
Eu care sunt o insensibila,si ma vezi plangand din an in Pasti...m-a "palit" o melancolie da aia aproape depresiva....si sec....EU PLANGAND....
Prietenul meu tot panicat...Ce ai ...si eu in general aceasta problema nu o expun public.... Dupa ce mi-au curs catecva siroaie de lacrimi se mai trezeste una...Da ce ai ....frate nu am nimica ...Si uite asa mi-am stricat eu ziua

miercuri, 4 aprilie 2012

Scoala Altfel si altele

In acest articol voi aborda 2 subiecte ce s-au intamplat ieri.Mentionez acest lucru pentru faptul ca unii din voi pot intalege ca s cola este sau aduce probleme societaii.
  Am mers cu clasa la Statia meteo din Botosani,dar din lipsa de ocupatia a venit si prietenul meu si bla normal ca trebuia sa stau cu el.Nu stiu ce pastai voia colegamea de la mine dar eu nu prea am bagat-o in seama....si pentru asta seara pe messenger imi scoate ochii..
Cu aceeasi  colega m-am intalnit vreo 3-4 ore mai tarziu dar n-am salutat-o ...De fapt nu ca nu am salutat-o i-am zambit ca sa indic faptul ca am vazut-o ....Dar ea " Avai dar nu m-ai salutat"(bla bla), si pentru asta imi scoate ochii.
Si ma mai ea pe mine cu p**a mea ca nus' ce,plus ceea ce m-a deranjat foarte tare este ca se leaga de ceea ce f** eu da stai olecuta te-am f**** pe tine si nu stiu?si mi se mai pretinde a-mi fi prietena..Serios gagica? Ea crede ca is proasta ei ...sa stie ca nu  ...


Dupa povevsteala si alte chestii o sa pun ceva poze facute ieri
                                             Lipsa  ocupatiei..Eu si prietenul meu...
.

O chestiune de masurat intensitatea razelor de soare daca nu ma insel...Dar am uitat cum se cheama 


Niste monezi......


Ceva moneda cu Iulia Titi...

Si monede de pe vremea "sangerosului" Alexandru Lapusneanu