Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Sfantul cuvant

Un mare avantaj al umanitatii este acela ca ne putem exprima in cuvinte.Am vazut animale incercand sa comunice.Oare  daca ar avea si ele puterea aceasta ce ne-ar spune?
Noi,oamenii desi avem aceasta abilitate de a comunica ,uneori ne incurcam in propriile cuvinte sau mai bine spus in propriile sentimente.In general ne spunem..Azi ii voi spune ca o iubesc,dar cand suntem la fata locului de fata cu respectiva ,ne cam pierdem.
Noi,aceste fiinte care putem  comunica de ce oare nu reusim sa ne exprimam indeajuns pentru a fi intelesi,de ce tot timpul trebuie sa ne impotmolim in propriile simtiri sau chiar nesimtiri.Eu cred ca de vina e Cutia Pandorei,a a adus toate relele in lume sau de....
Tot timpul ne ferim oare daca spun asa ranesc sau o sa fie bine,aici consider ca apare ipocrizia(din nou Pandora),decat sa spui cateva cuvinte nesincere pentru a binedispune pe cineva mai bine taci si inghite.
Dar oare e destula forta cuvantului sa ne demonstram iubire,gandurile sau chiar obsesiile,aici nu intervine si acel limbaj non-verbal,animalic pot spune,prin care ne exprimam ce simtim cu adevarat.
Alegem sa mintim ,sau sa bravam cand cineva ne spune te iubesc,dar gesturile ne dau de gol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu